Monday, April 27, 2015

Partidul Romania Unita si tactica inteligenta de a castiga alegerile in 12 judete Partea I


Partidul Romania Unita poate castiga alegerile in cel putin 12 judete  dar aceasta nu este tot deoarece poate ajunge sa fie formatiune politica ce va strica planurile pe care  PSD si PNL  le au de a jefui  ce inca se mai poate fura in Romania . De asemenea ele practica in continuare o serie de abuzuri  impotriva cetatenilor acestei tari.

Ca sa puteti afla mai multe amanunte despre unele din aceste planuri diabolice puteti cauta expresia"" 13 motive pentru care program de guvernare PNL este un dezastru "" sau sa va inscrieti pe acest grup privat  unde  vorbim   de lucrurile despre care nu se doreste ca lumea sa stie despre ele si in acelasi timp prezentam o serie de proiecte ce vor putea sa fie implmentate pe litoral mai ales in diverse wekenduri  din lunile august si septembrie.  Pana atunci accesati cu incredere urmatorul link:
 https://www.facebook.com/groups/1571867506426640/

In alta ordine de idei  se stie ca deja la Constanta si in foarte multe orase se vorbeste de o intelegere intre PSD  si PNL ,adica un fel de blat in care ,unul sau altul va da de o parte ca sa lase pe celelalt sa castige fara nicio problema.

In acest scop, in  functie de interesele fiecarei tabere cat si jocurile stabilite ,urmeaza sa  se prezinte cu canditati  fara nicio sansa  care vor face doar figuratie. Avand in vedere ca aceasta reprezinta o sfidare la adresa alegatorilor atunci am decis sa atrag atentia asupra  unui astfel de joc murdar si de necesitatea ca romanii de buna credinta sa se uneasca si sa le dejoace aceste planuri.

In acest scop voi vorbi in acest document dar si in alte viitoare prezentari despre technicile letale dar legale si care tin de stintele digitale si care de asemeni pot fi folosite pentru a-i da peste cap toate aranjamentele.

 Dupa aceasta scurta introducere este bine sa stiti cine scrie acest document ,ce experienta are in marketing politic digital  etc   Eu sunt Alberto Rodrigues cercetator in stintele economice si digitale . In plus, metodele prin intermediul care Partidul Romania Unita va putea sa atinga un astfel de obiectiv asemanator cu ceea  ce partidul lui Barack Obama va putea folosi ca sa poate castiga alegerile in diversele state mai ales acolo unde a pierdut controlul vor fi detaliate cat mai exact.

Avand in vedere ca  in actualul context al politicii din Statele Unite misiunea  partidul lui Barack  Obama este foarte dificila ,atunci in calitate de cercetator in stintele digitale cu aplicatia practica in economica marketing-ului politic am decis inca din 2014 sa fac cele necesare ca sa pot sa ajut partidul lui Barack Obama sa obtina un numar cat mai mare de voturi in randul alegatorilor Luso-American care au in comun aceeasi limba.

In acest scop deja exista o serie de lucruri pe care am inceput sa le fac si care depind de stintele digitale , ce pot fi vazute cu ochiul liber.

Ca de exemplu daca alegatorii Luso- Americani cauta expresia :" Cine va gastiga alegerile in SUA" in limba Portugheza  gasesc o platforma pe care am lansat-o pe prima pagina.

Daca vor cauta de exemplu anumite expresii de care depind castigarea alegerilor in diverse state ca  de cum exemplu :

1) Who will win 2016 Massachusetts presidential elections ""
2) Who will win 2016 Rhode Island  presidential elections ""

Ei vor ajunge deasemenea la o platforma  pe care eu am lansat-o dupa ce m-am luptat cu altii care incercau sa faca aproximativ acelasi lucru. Pe platforma respectiva va fi instalat un program care va obtine cea mai activ a adresa de email a celor care o vor acesa si aceptul lor de a putea comunica prin intermediul unei astfel de cai private.
Ca  sa puteti intelege de ce in Statele Unite orcine poate aduce o duzina de voturi este oportun sa va spun ca se poate intampla ca si in alte dati, ca alegerile din 2016  din Statele Unite scrutinul se va castiga cu o diferenta  foarte mica de voturi. Din aceste motive chiar si doar 1000 de voturi pot face diferenta .
Avand in vedere ca bazinul de alegatori care vorbesc aceeasi limba ca si mine Portugheza  si cel putin un bun prieten de al lor care poate vota cu cine trebuie  de peste 3.7 milioane de  oameni  ,atunci puteti intelege motivatia mea si decizia pe care am luat-o de a ajuta partidul  lui Barack Obama sa obtina un numar cat mai mare de voturi din partea comunitatii Luso -Americane.

CE LEGATURA AU ALEGERILE DIN ROMANIA CU CELE DIN STATELE UNITE

Alegerile din Statele Unite si cele din Romania au foarte multe in comun deoarece strategia pe care partidul lui Barack Obama trebuie s -o pune in practica pentru a recastiga teritoriile pe care le a pierdut este la fel cu cea pe care Partidul Romania Unita trebuie sa faca pentru a strica blatul pe care PSD-ul si PNL-ul vor sa faca pentru a transforma Romania in mosia lor. Atat in Statele Unite cat si in fiecare din judetele din Romania,  partidul care va castiga alegerile va fi cel care va avea in primul rand controlul asupra diverselor fraze de care depind alegerile in diverse state sau judete.

In aceste scopuri Partidul Romania Unita trebuie sa inceapa inca de azi sa faca anumite lucruri. In acest context am postat un mesaj in contul de facebook a domnului Dumitru Badragan unde spun urmatorul lucru

Pentru domnul Dumitru Badragan ,inainte de toate doresc sa va spun ca datorita seriilor de avantaje pe care stintele digitale le ofera luptei pentru castigarea primariei din Constanta, este de 10 ori mai dificila decat aceea de a castiga presedentia Consiliului judetean.

In acest scop, trebuie avut in vedere cateva realitati -si anume :Daca dvs si Partidul Romania Unita va ataca PSD-ul atunci lumea va vota PNL-ul, daca atacul va fi indreptat impotriva domnului Traian Basescu si candidatul lui din Constanta se va vota tot PNL-ul. Din aceste motive toate armele trebuie indreptate impotriva asa zis-ului " partidului meu" si a locomotivei sale de la Cotroceni .Insa aceasta trebuie realizata zilnic, chiar de 3 ori pe zi in mod continu si timp de 365 de zile non stop. 

De ce trebuie facute cele necesare ca balonul sa se dezumfle si sa fie defectata locomotiva PNL -ului ?Daca nu se vor proceda asa zilnic si de 3 ori pe zi oameni vor vota sigla PNL fara sa tina cont pe cine vor vota.

Din aceste motive este in interesul tuturor candidatilor din partea Partidului Romania Unita ca valoarea siglelor partidelor sa nu aibe o asa de mare importanta ,in asa fel incat alegatorii sa poata vota fiind influentati de omul care candideaza si proiectele pe care le-a realizat pana atunci

In documentul urmator voi prezenta anumite lucruri ce trebuie facute inca de acum ca partidul Romania Unita si candidatii sai sa poata atinge astfel de obiective si anume sa castige alegerile in cel putin 12 judete si sa obtina o medie nationala de peste 17 %.









No comments:

Post a Comment